Hotel taxi

Taxi vanaf of naar uw hotel

Voor het vervoer van en/of naar ieder hotel in Delft, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en representatieve en veilige taxi’s.

Als klant van Varia Taxi Delft kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een korte of lange taxirit.

Onze taxi’s hebben een draadloze pin/creditcard terminal aan boord, zodat u ten alle tijden met uw pinpas of creditcard betalen kunt.

Taxi bestellen vanaf het hotel

Dagelijks vervoeren wij vele hotelgasten voor diverse hotels in Delft naar de gewenste plaats van bestemming. Of het nu gaat om zakelijke relaties van bedrijven in de regio Delft of hotelgasten die voor een korte of langere periode in het hotel verblijven, Varia Taxi Delft staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.
U krijgt de service die u mag verwachten!

Taxi naar het hotel

De taxichauffeur van Varia Taxi Delft haalt u op waar u maar wilt en brengt u veilig en comfortabel tot aan de entree van het hotel. U hoeft daarom niet te zeulen met zware koffers. En dit allemaal tegen scherpe prijzen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 015 285 35 00 of stuur een e-mail naar info@variataxidelft.nl voor meer informatie.

Online een taxi bestellen?

Een taxi bij een hotel reserveren via onze website is gemakkelijk en snel!
Als u 24 uur voor het begin van uw taxirit online reserveert, weet u zeker dat één van onze taxi’s op de door u gewenste tijd en plaats aanwezig zal zijn. U krijgt een bevestiging van ons via de mail, nadat u het formulier online volledig heeft ingevuld.

Direct een taxi bestellen kan natuurlijk ook!
Bel 015 285 35 00 of stuur een e-mail naar info@variataxidelft.nl.