Tarief taxi Delft

Tarieven taxivervoer van Varia Taxi Delft

Wij werken met vakkundige, vriendelijke chauffeurs die dagelijks chauffeursdiensten verrichten voor bedrijven en particulieren.
Met onze servicegerichte instelling hebben wij in 30 jaar tijd een uitstekende band opgebouwd met al onze klanten en zakelijke relaties.
Als klant van Varia Taxi Delft kunt u bij ons, 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een korte of lange ritten.

Wij hebben altijd een draadloze pin/creditcard terminal bij ons, zodat u ten alle tijden met uw pinpas of creditcard betalen kunt.

Ritprijs taxi

De ritprijs wordt bepaald door een instaptarief en een vast bedrag per kilometer, het kilometertarief. De taxameter in de taxi geeft bij het instappen aan wat het instaptarief is. Zodra de taxi gaat rijden, registreert de meter hoeveel kilometer er is gereden. Als de globale afstand naar de bestemming bekend is, kan de ritprijs vooraf worden berekend. Maar houdt u er rekening mee dat de meter in files en voor een verkeerslicht verder op loopt.

Wachttarief taxi

De chauffeur kan een tarief in rekening brengen als u hem voorafgaand aan de taxirit vraagt te wachten. Bijvoorbeeld voor het wachten na een bezoek aan een café of als een vergadering uitloopt. Het tarief dat in rekening wordt gebracht, moet vooraf met u zijn afgesproken. Via de taxameter wordt de wachttijd geregistreerd.

Taxitarieven vergelijken

Varia Taxi Delft is verplicht om de tarieven aan de buitenkant van de taxi’s zichtbaar te maken voor potentiële klanten. Wij hebben de tariefkaart goed zichtbaar achter een van de ruiten geplaatst. Zo kunt u onze tarieven van de verschillende andere aanbieders vergelijken.

Standaard taxi tarief

De taxitarieven in Nederland worden door de overheid bepaald. Er geldt een wettelijk minimumtarief en een wettelijk maximumtarief voor taxi’s in Nederland. Binnen die marge kan ieder taxibedrijf zelf kiezen hoeveel hij rekent per kilometer.

Scherpe prijzen

Voor vervoer naar luchthavens/vliegvelden, ziekenhuizen en grote steden kunnen wij u scherpe tarieven aanbieden in vergelijking met andere taxibedrijven.

Heeft u vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden, door te bellen naar 015 285 35 00 of stuur een e-mail naar info@variataxidelft.nl.

Online een taxi bestellen?

Een taxi reserveren voor u of uw zakelijke relatie via onze website is gemakkelijk en snel!
Als u 24 uur voor het begin van uw taxirit online reserveert, weet u zeker dat één van onze chauffeurs op de door u gewenste tijd en plaats aanwezig zal zijn. U krijgt een bevestiging van ons via de mail, nadat u het formulier online volledig heeft ingevuld.

Direct een taxi nodig?

Bel 015 285 35 00 of stuur een e-mail naar info@variataxidelft.nl.