Links naar (zakelijke) relaties

Overzicht van (zakelijke relaties)

Met ruim 30 jaar ervaring staat bij onze taxi diensten altijd; kwaliteit, klantvriendelijkheid, veiligheid, betrouwbaarheid en goede service voorop. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en representatieve en veilige taxi’s.
Met deze servicegerichte instelling hebben wij in de loop der jaren een uitstekende band opgebouwd met al onze zakelijke relaties en klanten.

Hotels in Delft

Gasten en personeel van onderstaande hotels maken gebruik van de diensten en de uitgebreide service die Varia Taxi Delft, 24 uur per dag en 7 dagen per week biedt.

Gasten van Hotel Johannes Vermeer in Delft rijden met Varia Taxi Delft

Hotel Johannes Vermeer in Delft s heel knus, gezellig ingericht en ligt midden in het centrum van Delft.

Het hotel beschikt over 30 prachtige kamers, waarvan 5 suites. De kamers hebben allen een mooi uitzicht (op de Delftsche gracht of de kerken) en zijn ingericht in ieder een eigen stijl. De kamers, brasserie, binnentuin en het dakterras zijn laatst gerenoveerd.
U zult zich direct welkom voelen!

Klik hier en ga direct naar de website van Hotel Johannes Vermeer in Delft. 

Gasten van Het Westcord Hotel in Delft rijden met Varia Taxi Delft

WestCord Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Het hotel is volledig ingericht en gestyled door de designers van het naastgelegen IKEA, met uiteraard een touch van Delfts blauw. Kom je voor zaken of een weekendje Delft, WestCord Hotel Delft is de ideale uitvalsbasis. WestCord Hotel Delft heeft 140 kamers, waarvan 17 studio’s. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt WestCord Hotel Delft 9 moderne vergaderzalen. In restaurant BLUE Dining kun je terecht voor zowel lunch als diner. Pak de Delft City Shuttle of ga de natuur in; recreatie- en natuurgebied de Delftse Hout bevindt zich op loopafstand van het hotel!

Klik hier en ga direct naar de website van WestCord Hotel Delft. 

Gasten van Best Western Museum Hotel Delft rijden met Varia Taxi Delft

BEST WESTERN Museumhotels beschikt over 3 unieke locaties, het Museumhotel, de Residence en de Gallery, in monumentale panden met elk een geheel eigen stijl en historie. Gescheiden door prachtige woonhuizen, kantoor- en winkelpanden ervaren onze gasten letterlijk hoe het is om te slapen tussen de Delftenaren.

Ons hotel heeft 66 kamers in drie monumentale gebouwen. Alle kamers zijn ontworpen om u te voorzien van gemak in een klassieke omgeving met een Nederlands historisch accent. Alle kamers hebben moderne technologie, waaronder WIFI en kluis.

Klik hier en ga direct naar de website van BEST WESTERN Museumhotels. 

Hotel Royal Bridges is een vier sterrenhotel, gesitueerd in vier geheel gerestaureerde historische panden aan de mooiste gracht in het centrum van Delft.

Via een fraaie entree checkt u in bij de receptie, de kamers hebben een luxueuze inrichting met badkamer.

Klik hier en ga direct naar de website van Hotel Royal Bridges in Delft. 

Bedrijven

Onderstaande bedrijven maken gebruik van de diensten en de uitgebreide service die Varia Taxi Delft, 24 uur per dag en 7 dagen per week biedt.

Gasten en personeel van IHC Merwede rijden met Varia Taxi Delft

IHC Merwede is focussed on the continuous development of design and construction activities for the specialist maritime sector. It is the global market leader for efficient dredging and mining vessels and equipment – with vast experience accumulated over decades – and a reliable supplier of innovative ships and supplies for offshore construction.

IHC Merwede has in-house expertise for engineering and manufacturing integrated standard and custom-built vessels, advanced equipment and also providing life-cycle support. This integrated systematic approach has helped to develop optimum product performance and long-term business partnerships.

Klik hier en ga direct naar de website van IHC Merwede.

NEN ondersteunt in Nederland het normalisatieproces. Als een partij zich tot NEN richt met de vraag om een afspraak tot stand te brengen, gaan wij aan de slag. We onderzoeken in hoeverre normalisatie mogelijk is en er interesse voor bestaat. Wij nodigen vervolgens alle belanghebbende partijen uit om deel te nemen. De afspraken komen op basis van consensus tot stand en worden vastgelegd in een document. Dit is meestal een norm. Afspraken die in een NEN-norm zijn vastgelegd mogen niet conflicteren met andere geldige NEN-normen. NEN-normen vormen samen een coherent geheel.

Klik hier en ga direct naar de website van NEN.

Met meer dan honderd jaar ervaring is Prysmian Group wereldleider in de energie- en telecom kabelindustrie. Prysmian Group had in 2012, 20.000 werknemers in 50 landen en 91 productiefaciliteiten, en een sterke positie in high-tech markten.

De Prysmian Group biedt het breedste aanbod van producten, diensten, technologieën en kennis in de markten voor energie en telecom.

Klik hier en ga direct naar de website van Prysmian Group.

Gasten van TNO rijden met Varia Taxi Delft

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van haar expertise en onderzoek een belangrijke bijdrage levert aan de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties, aan de economie en aan de kwaliteit van de samenleving als geheel. Door haar veelzijdigheid en capaciteit tot integratie van deze kennis neemt TNO een unieke positie in.
Doelgericht innoveren, dat is waar TNO voor staat. We ontwikkelen kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing. Om nieuwe producten te creëren die het leven aangenamer en waardevoller maken, en die bedrijven helpen te innoveren. Om creatieve antwoorden te vinden op de vragen die de samenleving stelt.

Klik hier en ga direct naar de website van TNO.

Zorginstellingen en ziekenhuizen

Onderstaande zorginstellingen en ziekenhuizen maken gebruik van de diensten en de uitgebreide service die Varia Taxi Delft, 24 uur per dag en 7 dagen per week biedt.

Gasten, bezoekers en personeel van GGZ Delfland rijden met Varia Taxi Delft

GGZ Delfland, hét streekziekenhuis voor psychiatrische zorg.

GGZ Delfland is een belangrijke aanbieder van geestelijke gezondheidszorg bij u in de gemeente. GGZ Delfland streeft ernaar om u te begeleiden naar een leven waarin de klachten niet meer, of niet meer allesbepalend, aanwezig zijn.

Klik hier en ga direct naar de website van GGZ Delfland.

Gasten, bezoekers en personeel van Pieter van foreest zorginstellingen rijden met Varia Taxi Delft

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

De organisatie telt ongeveer 25 locaties, biedt Zorg Thuis, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en we mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 2400 vrijwilligers.

Klik hier en ga direct naar de website van Pieter van Foreest.

Gasten, bezoekers en personeel van IPSE de Bruggen rijden met Varia Taxi Delft

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.
Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Klik hier en ga direct naar de website van Ipse de Bruggen.

Gasten, bezoekers en personeel van Reinier de Graaf Gasthuis rijden met Varia Taxi Delft

Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor ziekenhuiszorg in hun directe omgeving een beroep doen op Reinier de Graaf. Onze hoofdlocatie is in Delft, we hebben een gebouw in Voorburg en buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. In ons ziekenhuis werken ruim 3.000 professionals, onder wie circa 190 medisch specialisten verdeeld over 37 specialismen.
Reinier de Graaf is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat ons ziekenhuis met een aantal hooggespecialiseerde behandelingen of voorzieningen ook mensen buiten het eigen verzorgingsgebied van dienst is.

Klik hier en ga direct naar de website van Reinier de Graaf.

Wilt u ook een vermelding op deze pagina?

Dat kan natuurlijk!
Bel 015 285 35 00 of stuur een e-mail naar info@variataxidelft.nl en wij plaatsen uw bedrijf geheel vrijblijvend in het overzicht.