PGB taxivervoer

PGB taxivervoer door Varia Taxi Delft

Wij werken met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en representatieve en veilige taxi’s.
Met onze servicegerichte instelling hebben wij in 30 jaar tijd een uitstekende band opgebouwd met al onze klanten.
Als klant van Varia Taxi Delft kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een korte of lange taxirit.

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Het Persoonsgebonden Budget (PGB) is geïntroduceerd om clienten meer vrijheid te geven de zorg in te kopen waar en op welke manier hij of zij dat wenst. Op basis van een gestelde indicatie krijgt men een ‘rugzakje’ met geld beschikbaar, waarmee naast zorg ook taxivervoer kan worden ingekocht.

U bent daarmee zelf verantwoordelijk voor de keuze van het taxibedrijf en voor het organiseren ervan. Bovendien moet u natuurlijk financieel verantwoording afleggen dat u de PGB inderdaad aan zorg gerelateerd taxivervoer heeft besteed, en niet bijvoorbeeld aan huur of iets anders. Een persoonsgeboden budget kan uitsluitend worden aangewend om de zorg en wat hiermee samen hangt in de kopen waarvoor u geïndiceerd bent.

Heeft u vragen?

Indien u niet precies weet hoe u een gedeelte van het Persoonsgebonden Budget (PGB) kunt inzetten voor het vervoer per taxi, kunt u ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen door te bellen naar 015 285 35 00 of stuur een e-mail naar info@variataxidelft.nl.

Online een taxi bestellen?

Een taxi reserveren via onze website is gemakkelijk en snel!
Als u 24 uur voor het begin van uw taxirit online reserveert, weet u zeker dat één van onze taxi’s op de door u gewenste tijd en plaats aanwezig zal zijn. U krijgt een bevestiging van ons via de mail, nadat u het formulier online volledig heeft ingevuld.

Direct een taxi bestellen kan natuurlijk ook!
Bel 015 285 35 00 of stuur een e-mail naar info@variataxidelft.nl.